Млинці на молоці без глютену і лактози

Млинці на молоці без глютену і лактози – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуйте всі інгредієнти.

У зручній глибокій мисці добре змішуємо яйця, цукор, сіль і масло віночком.

Цукор можна замінити звичайним або не додавати зовсім.

Поступово додаємо по ложці борошно.

Дуже важливо додавати молоко пізніше, щоб не було грудочок. Молоко можна замінити іншим рослинним, наприклад, кокосовим або мигдальним.

Якщо ви використовуєте міксер або блендер, то можна змішувати продукти відразу. Тісто по консистенції має бути як рідка сметана.

На розігріту сковороду наливаємо тісто ополоником, добре розподіляючи його по поверхні сковороди обертаючими рухами.

Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

У мене вийшло з даного тесту 15 тоненьких млинців.