Млинці на молоці «Різдвяна ялинка»

Млинці на молоці «Різдвяна ялинка» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. В глибокій чаші змішайте сухі інгредієнти. Додайте рідкі інгредієнти і перемішайте до розчинення грудочок.

2. Нагрійте антипригарну чи чавунну сковороду на середньому вогні. Додайте олія або кулінарний спрей. Викладіть тісто на сковороду, починаючи з великого кола підстави для дерева. Кожен млинець буде ставати все менше і менше, щоб вийшло справжнє дерево.

3. Смажте млинці до утворення бульбашок, потім перевертайте. Готуйте, поки вони не підрум’яняться з обох сторін.

4. Зберіть млинці починаючи з більшого діаметру. Повинна вийти ялинка.

5. Полийте «Ялинку» з млинців рідким медом або кленовим сиропом. Потім присипте насіння граната або ягодами годжі (вони прилипнуть і «Ялинка» вийде ошатною).

6. Вершина прикрасьте ягодою малиною або карамболем (розрізавши його, він дуже схожий на зірку).