Отже, підбираємо миску, в якій зручно буде замішувати тісто для млинців по-французьки. У неї просіваємо борошно пшеничне, підсипаємо звичайний цукор і ванільний, кидаємо щіпку солі.
Сипучі інгредієнти перемішуємо ложкою.
В іншу миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо в нього по черзі курячі яйця. Інгредієнти збиваємо приблизно 2-3 хвилинки.
Отриману молочно-яєчну масу цівкою вливаємо в борошно. Відразу починаємо перемішувати інгредієнти.
Вийшло тісто без грудочок.
У нього потрібно влити розтоплене вершкове масло. Якщо ви не розтопили масло заздалегідь, то скористайтеся послугами» мікрохвильовки.
Розтоплене масло вливаємо в млинцеве тісто, перемішуємо. Можна приступати до випічки млинців, попередньо промазав дно сковороди жиром.
Готові тонкі млинці складаємо стопкою.
При подачі ми урізноманітнили млинці по-французьки цукровою пудрою і запропонували згущене молоко. Приємного і смачного вам перекусу!