Млинці тонкі по-французьки

Млинці тонкі по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підбираємо миску, в якій зручно буде замішувати тісто для млинців по-французьки. У неї просіваємо борошно пшеничне, підсипаємо звичайний цукор і ванільний, кидаємо щіпку солі.

Сипучі інгредієнти перемішуємо ложкою.

В іншу миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо в нього по черзі курячі яйця. Інгредієнти збиваємо приблизно 2-3 хвилинки.

Отриману молочно-яєчну масу цівкою вливаємо в борошно. Відразу починаємо перемішувати інгредієнти.

Вийшло тісто без грудочок.

У нього потрібно влити розтоплене вершкове масло. Якщо ви не розтопили масло заздалегідь, то скористайтеся послугами» мікрохвильовки.

Розтоплене масло вливаємо в млинцеве тісто, перемішуємо. Можна приступати до випічки млинців, попередньо промазав дно сковороди жиром.

Готові тонкі млинці складаємо стопкою.

При подачі ми урізноманітнили млинці по-французьки цукровою пудрою і запропонували згущене молоко. Приємного і смачного вам перекусу!