Прекрасне блюдо на сніданок і в холодному, і в гарячому вигляді! Хороший післяобідній перекус.
Інгредієнти
Гриби – шампіньйони | |
Вершкове масло – для смаження | |
Млинці – Тонкі млинці | |
Сметана – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Прекрасне блюдо на сніданок і в холодному, і в гарячому вигляді! Хороший післяобідній перекус.
Покроковий рецепт
Завести тісто як на тонкі млинці. Молоко, сіль, цукор, масло, яйця змішати.
Додати борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.
Налити тісто на сковорідку, так щоб вийшов тоненький блін. Смажити млинець з одного боку. Потім з іншого. З іншого боку, він вже смажитися швидше, так що будьте уважні.
Гриби нарізати уздовж (щоб видно було структуру гриба).
Обсмажити їх на вершковому маслі.
Млинці викласти віялом.
Викласти гриби. Прикрасити зеленню. Подавати теплими, зі сметаною. Приємного апетиту!