Млинці з качкою під медовим соусом

Млинці з качкою під медовим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішайте в тарілці сіль, перець і трави.

У велику каструлю покласти цибулю, нарізану півкільцями (так качка не пригорить). Зверху укласти качині окосту, попередньо обмазані сіллю, перцем і травами.

Спочатку каструлю розігріти приблизно 250 градусів, а через 10 хвилин можна зменшити (середній/слабкий вогонь) до 140. Продовжуйте смажити близько 3 годин, поки м’ясо не буде добре відходити від кістки.

Остудити, зняти шкіру, звільнити від кісток і розірвати на дрібні шматочки.
Жир залиште для подальшого використання.
Шкіру качиних окостів обсмажити на цьому жирі на сковороді, до утворення хрусткої скоринки.

Для соусу цибулю, часник і спеції підсмажити до м’якості на повільному вогні. Додати бальзамічний оцет, мед і перемішати.

Для тіста змішати перші п’ять інгредієнтів також у великій мисці. Додати молоко і воду.

На сковороді спекти млинці (кількість суміші залежить від розміру вашої сковороди і товщини бажаних млинців). Після завершення млинці остудити. Додати м’ясо качки в центр млинця. Зверху покласти кілька шматочків хрусткою шкіри.

Закатати млинець в рулет.

Полити соусом. Насолоджуйтесь!