Змішайте в тарілці сіль, перець і трави.
У велику каструлю покласти цибулю, нарізану півкільцями (так качка не пригорить). Зверху укласти качині окосту, попередньо обмазані сіллю, перцем і травами.
Спочатку каструлю розігріти приблизно 250 градусів, а через 10 хвилин можна зменшити (середній/слабкий вогонь) до 140. Продовжуйте смажити близько 3 годин, поки м’ясо не буде добре відходити від кістки.
Остудити, зняти шкіру, звільнити від кісток і розірвати на дрібні шматочки.
Жир залиште для подальшого використання.
Шкіру качиних окостів обсмажити на цьому жирі на сковороді, до утворення хрусткої скоринки.
Для соусу цибулю, часник і спеції підсмажити до м’якості на повільному вогні. Додати бальзамічний оцет, мед і перемішати.
Для тіста змішати перші п’ять інгредієнтів також у великій мисці. Додати молоко і воду.
На сковороді спекти млинці (кількість суміші залежить від розміру вашої сковороди і товщини бажаних млинців). Після завершення млинці остудити. Додати м’ясо качки в центр млинця. Зверху покласти кілька шматочків хрусткою шкіри.
Закатати млинець в рулет.
Полити соусом. Насолоджуйтесь!