Тонкі млинці з дуже смачною печінкової начинкою стануть ідеальним перекусом і прекрасним доповненням до гарніру.
Покроковий рецепт
Для початку необхідно приготувати тісто на млинці. Для цього необхідно збити 2 яйця, додати сіль, потім додати воду і борошно, довести до необхідної консистенції і потім додати олії.
Також, в цьому рецепті млинці повинні бути з зеленню, я додала кріп.
Відставляємо тісто трохи настоятися і поки займемося начинкою.
Для цього необхідно печінку порізати на невеликі шматочки і обсмажити на соняшниковій олії.
Якщо ви будете використовувати яловичу печінку, то її необхідно трохи загасити.
Потім потрібно нарізати цибулю і обсмажити його на сковороді до золотистого кольору.
А в цей час печінка трохи повинна охолонути. Потім її необхідно порубати на маленькі шматочки.
До просмаженого цибулі додаємо порізану печінку, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, і потім додаємо вершкове масло. Відключаємо газ і все добре перемішуємо.
Смажимо млинці.
Далі, додаємо 2 чайні ложки печінки з луків на млинець і сматываем трубочкою, попередньо загнувши краї. Таким чином замотуємо і всі інші млинці.
Млинці готові.
Можна подавати до столу. Добре підходять зі сметаною.
Всім приємного апетиту!