Млинці з печінкою і цибулею

Млинці з печінкою і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тонкі млинці з дуже смачною печінкової начинкою стануть ідеальним перекусом і прекрасним доповненням до гарніру.

Покроковий рецепт

Для початку необхідно приготувати тісто на млинці. Для цього необхідно збити 2 яйця, додати сіль, потім додати воду і борошно, довести до необхідної консистенції і потім додати олії.
Також, в цьому рецепті млинці повинні бути з зеленню, я додала кріп.

Відставляємо тісто трохи настоятися і поки займемося начинкою.
Для цього необхідно печінку порізати на невеликі шматочки і обсмажити на соняшниковій олії.
Якщо ви будете використовувати яловичу печінку, то її необхідно трохи загасити.


Потім потрібно нарізати цибулю і обсмажити його на сковороді до золотистого кольору.

А в цей час печінка трохи повинна охолонути. Потім її необхідно порубати на маленькі шматочки.

До просмаженого цибулі додаємо порізану печінку, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, і потім додаємо вершкове масло. Відключаємо газ і все добре перемішуємо.

Смажимо млинці.

Далі, додаємо 2 чайні ложки печінки з луків на млинець і сматываем трубочкою, попередньо загнувши краї. Таким чином замотуємо і всі інші млинці.

Млинці готові.
Можна подавати до столу. Добре підходять зі сметаною.
Всім приємного апетиту!