Мойва смажена

Мойва смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожену мойву, добре промиваємо водою, солимо і перемішуємо, щоб сіль розподілилася рівномірно по всьому рыбешкам. Даємо постояти хвилин 15, щоб рибка просолились.

Підготуємо тарілку з борошном.

Розігріваємо Сковороду на сильному вогні, наливаємо олію. Беремо рибку, опускаємо її з усіх сторін у борошні.

Викладаємо мойву в розпечене масло.

Обсмажуємо її з обох боків до приємного золотистого кольору.

Готову рибку складаємо в блюдо і подаємо до столу. Подавати можна як самостійне блюдо з салатом або з картоплею. Приємного апетиту!