Класичний рецепт улюбленого молочного супу з рисом.
Інгредієнти
Молоко – 350 мл | |
Вода питна – 400 мл | |
Цукор – ст. ложка | |
Вершкове масло – 50 гр | |
сіль – щіпка | |
Рис – 100 гр круглий або длиннозерый |
Як приготувати Молочний рисовий суп
Рецепт сподобається і дитині, і дорослому.
Покроковий рецепт
Бажано в молочний суп використовувати круглозерый рис, але це необов’язково. Добре промиваємо під струменем проточної холодної води. Молоко я використовувала топлене.
Налити в каструлю воду і трохи посолити, потім засипати рис і залишити варитися на середньому вогні до практично повного википання рідини.
Потім вливаємо в кашу молоко і дуже добре перемішуємо і даємо закипіти (на маленькому вогні). Варимо суп близько 10-ти хвилин. Потім кладемо ложку цукор і вершкове масло. Я ще додала для більш яскравого смаку в суп шматочки манго. Суп готовий, приємного апетиту!