З молодої капусти можна приготувати найрізноманітніші страви. Ми пропонуємо загасити її разом з овочами і м’ясним фаршем.

Інгредієнти
| Капуста молода – 500 гр білокачанна | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля репачтый – 1 шт. | |
| Масло рослинне – 30 мл | |
| Фарш м’ясний – 200 гр | |
| Томатний соус – 1 ст. ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком | |
| Вода – 150 мл |
Для того, щоб загасити молоду капусту, нам потрібно також морква, ріпчаста цибуля, м’ясний фарш (у нас він змішаний з свинини і яловичини). Інгредієнти спочатку подрібнюються, а потім сумують разом в каструлі, доповнені спеціями і томатним соусом.
Покроковий рецепт

Молоду капусту шаткуємо, перекладаємо в каструлю, в якій спочатку розігріваємо рослинне масло. Кидаємо до капустяної нарізці сіль, перемішуємо, починаємо гасіння.

Відразу очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо морква, використовуючи тертку. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо овочеву нарізку на капусту в каструлю. Продовжуємо гасіння.

М’ясний фарш ділимо на шматочки, перекладаємо їх до інгредієнтів в каструлю. Ще трохи присаливаем, приправляємо за смаком меленим перцем.

Далі додаємо томатний соус, підливаємо води. Перемішуємо.

Тушкуємо молоду капусту з фаршем на малому вогні до повної готовності всіх інгредієнтів страви. Приємного всім апетиту!
