Картопля в духовці – ідеальна молода картопелька з прянощами “на вогні”!

Інгредієнти
| Картопля молода – 250 г | |
| Молода морква – 1 шт. | |
| Молода цибуля – 1 шт. | |
| Молодий часник – 2 зубки | |
| Паприка – 1/2 ч. л. | |
| Рослинне масло – опціонально | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Спеції до картоплі – за смаком |
Молоді овочі в духовці – універсальний смачний гарнір на швидку руку. Блюдо дуже просте в приготуванні, ароматне і дуже апетитне в подачі. Для цього рецепту не потрібно чистити молоді овочі – досить просто гарненько вимити і очистити від землі. Тому, підготовка до запіканню займає не більше п’яти хвилин. Гарнір відмінно поєднується зі всіма м’ясними та рибними стравами, стравами з овочів і легкими салатами.
Покроковий рецепт

Вимити картоплю і молоду моркву. Просушити паперовими кухонними рушниками. Нарізати молода картопля на половинки, подрібнити кружечками моркву.

Додати порізану цибулю і часник. Посипати овочі спеціями за смаком і паприкою.

Помістити картоплю на лист фольги. Щедро полити овочі рослинним маслом – соняшниковою, оливковою або гарбузовим. Щільно загорнути фольгу і відправити гарнір в розігрітий духову шафу. Краще всього готувати картоплю на режимі “Гриль+вентилятор”.

Ароматна і смачна картопелька “на вогні” готова!

Викласти страву на тарілку і подавати до столу разом з грибним або сметанно-часниковим соусом. Приємного апетиту!
