Унікальне блюдо японської кухні, яке хочеться пробувати знову і знову представляємо вам сьогодні.
Інгредієнти
креветки королівські – 200 грам | |
гребінці – 100 грам | |
осьминожки – 100 грам | |
пиво – 100 мл | |
яйце – 1 штука | |
борошно пшеничне і кукурудзяне – 100 грам | |
спеції – за смаком | |
кунжутна олія – 50 мл | |
соус унагі – 100 мл |
Як приготувати Морепродукти обсмажені в клярі в соусі унагі
В той день, коли гості на підході, а потрібно щось представити в якості закуски ідеально підійдуть морепродукти. Смачно, ситно і низькокалорійні.
Покроковий рецепт
Відваріть попередньо морепродукти, кожен окремо до готовності.
Очистіть креветки і замочіть всі морепродукти в соусі унагі.
Підготуйте кляр. Для цього змішайте пиво з яйцем, спеціями. Заправте все це і вимішайте в суміші борошна.
Кожен морепродукт занурте в кляр і обсмажте на сковороді вок до готовності.