Морепродукти обсмажені в клярі в соусі унагі

Морепродукти обсмажені в клярі в соусі унагі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Унікальне блюдо японської кухні, яке хочеться пробувати знову і знову представляємо вам сьогодні.

Інгредієнти

креветки королівські – 200 грам
гребінці – 100 грам
осьминожки – 100 грам
пиво – 100 мл
яйце – 1 штука
борошно пшеничне і кукурудзяне – 100 грам
спеції – за смаком
кунжутна олія – 50 мл
соус унагі – 100 мл

Як приготувати Морепродукти обсмажені в клярі в соусі унагі

В той день, коли гості на підході, а потрібно щось представити в якості закуски ідеально підійдуть морепродукти. Смачно, ситно і низькокалорійні.

Покроковий рецепт

Відваріть попередньо морепродукти, кожен окремо до готовності.

Очистіть креветки і замочіть всі морепродукти в соусі унагі.

Підготуйте кляр. Для цього змішайте пиво з яйцем, спеціями. Заправте все це і вимішайте в суміші борошна.

Кожен морепродукт занурте в кляр і обсмажте на сковороді вок до готовності.