Морква по-корейськи

Морква по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пряна, гостра, соковита і ароматна морква по-корейськи. Блюдо всім знайоме і вкрай відоме, але надзвичайно смачне і добре підходить до будь-якого основного блюда. Важливо дотримуватися пропорцій у співвідношенні морквини і маринаду. Тоді страва буде таким, як треба – морквина хрусткою і соковитою, часник і прянощі пікантно доповнять таку закуску.

Найкраще залишати маринуватися морквину на ніч або навіть добу, щоб вона ретельно просочилася усіма смаками маринаду. Але, якщо потрібно швидко закуску подати до столу – накрийте блюдо фольгою і відправте в холодильник мінімум на дві години.

За цей час морква по-корейськи встигне придбати смак і запах цієї ароматної закуски. Спробуйте приготувати таке ласощі вдома – і морква по-корейськи стане частим гостем на вашому столі.

Покроковий рецепт