Морква по-корейськи

Морква по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для моркви по-корейськи. Почистити часник і моркву ретельно вимити.

Змішати маринад для моркви. У глибокій посудині розмішати цукор, оцет, сіль, рослинне масло і чорний перець. Гарненько перемішати маринад і залишити на півгодини.

Натерти моркву на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Для цих цілей я використовую окрему насадку для мандалини. Ви можете використовувати блендер, овочерізку або ж нарізати дрібними шматочками вручну.

Часник дуже дрібно натерти.

Додати часник в настояний маринад і залишити на 10 хвилин.

Покласти моркву в посудину до маринаду і ретельно перемішати масу.

Накрити посудину з морквою по-корейськи фольгою або щільною кришкою і відправити в холодильник мінімум на дві години, а найкраще – на ніч.

Подавати пряну морквину як закуску до основних страв або у вигляді овочевого гарніру до столу. Приємного апетиту!