Підготувати всі інгредієнти для моркви по-корейськи. Почистити часник і моркву ретельно вимити.
Змішати маринад для моркви. У глибокій посудині розмішати цукор, оцет, сіль, рослинне масло і чорний перець. Гарненько перемішати маринад і залишити на півгодини.
Натерти моркву на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Для цих цілей я використовую окрему насадку для мандалини. Ви можете використовувати блендер, овочерізку або ж нарізати дрібними шматочками вручну.
Часник дуже дрібно натерти.
Додати часник в настояний маринад і залишити на 10 хвилин.
Покласти моркву в посудину до маринаду і ретельно перемішати масу.
Накрити посудину з морквою по-корейськи фольгою або щільною кришкою і відправити в холодильник мінімум на дві години, а найкраще – на ніч.
Подавати пряну морквину як закуску до основних страв або у вигляді овочевого гарніру до столу. Приємного апетиту!