Морквяний пиріг з арахісом

Морквяний пиріг з арахісом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Морквяний пиріг з арахісом – прекрасна запіканка для венеціанців

Інгредієнти

Морква – 4шт.
Арахіс – 100 мл
Кориця – ½ ч. л.
Імбир мелений – ½ ч. л.
Гвоздика – ½ ч. л.
Мускатний горіх – ½ ч. л.
Мед – 2 ст. л.
Розпушувач – 1 упаковка

Як приготувати Морквяний пиріг з арахісом

Корисний морквяний пиріг без борошна і цукру на аквафаве. Підійде для пісного меню і для венеціанців. Роль борошна тут буде виконувати мелений арахіс. Торт виходить дуже приємний і ароматним

Покроковий рецепт


1. Морква помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати всі спеції, мед, розпушувач і перемелений на кавомолці арахіс. Все перемішати.


2. Збити аквафабу (у мене залишилася рідина з – під консервованого горошку.


3. Акуратно ввести в тісто. Вилити тісто у змащену олією форму для запікання. Я трохи не розрахувала, і форма виявилася занадто великою, але вже не хотілося міняти. Ви беріть форму не більше 20 см в діаметрі або форму для хліба.


4. Запекти в духовці 30 хвилин при 180 градусах.