Морквяний пиріг з арахісом – прекрасна запіканка для венеціанців
Інгредієнти
Морква – 4шт. | |
Арахіс – 100 мл | |
Кориця – ½ ч. л. | |
Імбир мелений – ½ ч. л. | |
Гвоздика – ½ ч. л. | |
Мускатний горіх – ½ ч. л. | |
Мед – 2 ст. л. | |
Розпушувач – 1 упаковка |
Корисний морквяний пиріг без борошна і цукру на аквафаве. Підійде для пісного меню і для венеціанців. Роль борошна тут буде виконувати мелений арахіс. Торт виходить дуже приємний і ароматним
Покроковий рецепт
1. Морква помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати всі спеції, мед, розпушувач і перемелений на кавомолці арахіс. Все перемішати.
2. Збити аквафабу (у мене залишилася рідина з – під консервованого горошку.
3. Акуратно ввести в тісто. Вилити тісто у змащену олією форму для запікання. Я трохи не розрахувала, і форма виявилася занадто великою, але вже не хотілося міняти. Ви беріть форму не більше 20 см в діаметрі або форму для хліба.
4. Запекти в духовці 30 хвилин при 180 градусах.