Морозиво з кокоса

Морозиво з кокоса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чи чули ви про кокосовому морозиві? Воно дуже популярне в Королівстві посмішок Таїланді. Тайський народ взагалі має дуже різнобічні уподобання в їжі. Їх кухня увібрала в себе все найкраще, що є в Азії: прянощі, гостроту, і особливу насолоду. Це стосується і десертів. Кокосове морозиво відрізняється легким ненав’язливим смаком і зовсім не нудотно солодким.

Його їдять з різними добавками: зі згущеним молоком, з тертим шоколадом, з родзинками, з горіховою пастою, різнокольоровою присипкою і навіть… з рисом. Зазвичай його продають у супермаркетах і на ярмарках з невеликих прилавків. Покупець сам вибирає собі підходящу за розміром ємність, і бажану добавку. В якості ємності може виступати також шкаралупа кокосового горіха.

Покроковий рецепт