Додайте холодні вершки густі в настільний міксер і, використовуючи насадку для збивання, збийте на високій швидкості до утворення густих піків.
Влийте у збиті вершки кокосовий крем і перемішайте. Ваші збиті вершки втратять свої жорсткі піки, але все одно повинні виглядати пухнастими, коли ви закінчите процес.
Вилийте морозиво в посуд або форму. Використовуйте шпатель, щоб викласти і вирівняти поверхню. Приберіть морозиво в морозильну камеру на ніч. Якщо ви хочете більше текстури, ви можете посипати смажені підсолоджені кокосові пластівці поверх морозива перед подачею на стіл.
Примітка*
Кокосовий крем – це не те ж саме, що кокосове молоко. Він схожий на згущене молоко з цукром, але замість звичайного молока кокосове. Він виглядає як густий сироп і часто використовується в коктейлях. Придбати його можна у великих супермаркетах.