Морський окунь Імператор

Морський окунь Імператор – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасний рецепт смачної рибки.

Інгредієнти

філе окуня – 350 грам краще брати охолоджене
броколі – 300 грам
олія соняшникова – 30 грам
цибуля-порей – 35 грам
тертий сир – 100 грам
борошно пшенична або рисова – 70 грам
лимон – за смаком
Для приготування соусу знадобиться
мед – 100 мл
саке – 100 мл
тростинний цукор – 75 грам
десертне вино – 75 мл
соєвий соус – 125 грам
цибуля-порей – 45 грам
мелений імбир – 1,5 чайної ложки
вода очищена – 225 мл

Як приготувати Морський окунь “Імператор”

Окунь приготований за цим рецептом має дуже ніжний вишуканий смак. Дане блюдо обов’язково сподобається вам і вашим близьким.

Покроковий рецепт

Змішати всі інгредієнти для соусу, відправити на середній вогонь і довести до кипіння.

Після кипіння соус слід зняти з вогню і дати настоятися не менше 5 годин, тому соус краще робити на ніч. Перед подачею соус слід обов’язково процідити.

Брокколі слід промити під проточною водою, розібрати на суцвіття і бланшувати.

Філе окуня запанірувати в борошні. Як говорилося вище можна використовувати пшеничне або рисову муку.

Обсмажити рибу на рослинному або оливковому маслі.

Після злити масло, в якому смажився окунь , і додати його до риби разом з соусом, брокколі, а також нарізаною цибулею пореєм, все довести до кипіння.

Рибу вийняти разом з брокколі і дати соусу закипіти ще раз. Викласти все на тарілку, посипати тертим сиром. Готову страву прикрасити часточками лимона. Подавати в гарячому вигляді.