Окунь приготований за цим рецептом має дуже ніжний вишуканий смак. Дане блюдо обов’язково сподобається вам і вашим близьким.
Покроковий рецепт
Змішати всі інгредієнти для соусу, відправити на середній вогонь і довести до кипіння.
Після кипіння соус слід зняти з вогню і дати настоятися не менше 5 годин, тому соус краще робити на ніч. Перед подачею соус слід обов’язково процідити.
Брокколі слід промити під проточною водою, розібрати на суцвіття і бланшувати.
Філе окуня запанірувати в борошні. Як говорилося вище можна використовувати пшеничне або рисову муку.
Обсмажити рибу на рослинному або оливковому маслі.
Після злити масло, в якому смажився окунь , і додати його до риби разом з соусом, брокколі, а також нарізаною цибулею пореєм, все довести до кипіння.
Рибу вийняти разом з брокколі і дати соусу закипіти ще раз. Викласти все на тарілку, посипати тертим сиром. Готову страву прикрасити часточками лимона. Подавати в гарячому вигляді.