
Інгредієнти
| Риба – 1 шт (риба Мускун,1,5 кг) | |
| Гриби – 200 г (печериці) | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Горіхи арахіс – 30 г | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Сіль – щіпка | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Листя салату для прикраси страви | |
| Помідори черрі – для прикраси страви |
Як приготувати Муксун, фарширований грибами, запечена
Покроковий рецепт

Цибулю і часник почистити, не крупно порізати, обсмажити до прозорості на олії.

Додати до цибулі порізані гриби, смажити близько 10 хвилин. Вогонь вимкнути.

Арахіс перемолоти в блендері. Додати до грибної суміші, перемішати. Начинку відкласти в сторону.

Рибу почистити, випатрати, добре промити. Натерти сіллю, перцем. Зробити надрізи гострим ножем.

Мускун нафарширувати горіхово-грибною начинкою.

Черевце заколоти в 2-х місцях зубочистками.

Деко змастити олією. Викласти фаршировану рибу. (На гарнір я ще зробила картопля). Запікати рибу Мускун на середньому рівні при температурі 180 З близько 25-30 хвилин.

Подавати до столу. Приємного апетиту!
