Інгредієнти
Риба – 1 шт (риба Мускун,1,5 кг) | |
Гриби – 200 г (печериці) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Горіхи арахіс – 30 г | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сіль – щіпка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Листя салату для прикраси страви | |
Помідори черрі – для прикраси страви |
Як приготувати Муксун, фарширований грибами, запечена
Покроковий рецепт
Цибулю і часник почистити, не крупно порізати, обсмажити до прозорості на олії.
Додати до цибулі порізані гриби, смажити близько 10 хвилин. Вогонь вимкнути.
Арахіс перемолоти в блендері. Додати до грибної суміші, перемішати. Начинку відкласти в сторону.
Рибу почистити, випатрати, добре промити. Натерти сіллю, перцем. Зробити надрізи гострим ножем.
Мускун нафарширувати горіхово-грибною начинкою.
Черевце заколоти в 2-х місцях зубочистками.
Деко змастити олією. Викласти фаршировану рибу. (На гарнір я ще зробила картопля). Запікати рибу Мускун на середньому рівні при температурі 180 З близько 25-30 хвилин.
Подавати до столу. Приємного апетиту!