Мясна буханець з курки

Мясна буханець з курки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт дуже простий, продукти знайдуться у будь-якої господині. Соковита, ароматна і ніжна курочка сподобатися всім.

Інгредієнти

Курячі гудки – 800-900гр (4 штуки)
Морква – 1 штука
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Яйце – 2 штуки
Петрушка і кріп – 1 пучок
Чорний перець мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Приправи – за смаком
Рослинне масло – 1 ст. ложка

Як приготувати М’ясна буханець з курки

Це простий і смачний рецепт курки, який підійде як для гарячого блюда, так і для холодних закусок! Курочка виходить соковита, ароматна і ніжна. Готуватися досить легко, всі інгредієнти прості і знайдуться в холодильнику будь-якої господині. Так як страва готується в духовці, ви встигнете приготувати гарнір. А якщо чекаєте гостей, то й пару закусок! Сподіваюся, Вам сподобається рецепт!

Покроковий рецепт

Підготуйте продукти – курячі грудки намити, моркву і цибулю відчистити від шкірки. Всі необхідні продукти на фото.

Подрібнити курячу грудку, цибулю і моркву в блендері (або з допомогою м’ясорубки). Додати до них 2 яйця, подрібнену зелень (зелень краще порубати ножем). Додайте сіль, чорний перець і спеції. І поставте розігріватися духовку на 180 градусів.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Робити це краще руками, щоб продукти як слід змішалися між собою.

Жаростійке блюдо обліпити фольгою і змажте рослинним маслом – не тільки дно посуду, але і стінки.

Викладіть суміш м’яса і овочів на фольгу.

Розташуйте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.

Дістаньте з духовки готову страву, розділіть на порції і подавайте з будь-яким гарніром (рис, гречка, макарони, картопля). Приємного апетиту!