Рецепт дуже простий, продукти знайдуться у будь-якої господині. Соковита, ароматна і ніжна курочка сподобатися всім.
Інгредієнти
Курячі гудки – 800-900гр (4 штуки) | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля ріпчаста – 1 штука | |
Яйце – 2 штуки | |
Петрушка і кріп – 1 пучок | |
Чорний перець мелений – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Приправи – за смаком | |
Рослинне масло – 1 ст. ложка |
Це простий і смачний рецепт курки, який підійде як для гарячого блюда, так і для холодних закусок! Курочка виходить соковита, ароматна і ніжна. Готуватися досить легко, всі інгредієнти прості і знайдуться в холодильнику будь-якої господині. Так як страва готується в духовці, ви встигнете приготувати гарнір. А якщо чекаєте гостей, то й пару закусок! Сподіваюся, Вам сподобається рецепт!
Покроковий рецепт
Підготуйте продукти – курячі грудки намити, моркву і цибулю відчистити від шкірки. Всі необхідні продукти на фото.
Подрібнити курячу грудку, цибулю і моркву в блендері (або з допомогою м’ясорубки). Додати до них 2 яйця, подрібнену зелень (зелень краще порубати ножем). Додайте сіль, чорний перець і спеції. І поставте розігріватися духовку на 180 градусів.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Робити це краще руками, щоб продукти як слід змішалися між собою.
Жаростійке блюдо обліпити фольгою і змажте рослинним маслом – не тільки дно посуду, але і стінки.
Викладіть суміш м’яса і овочів на фольгу.
Розташуйте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.
Дістаньте з духовки готову страву, розділіть на порції і подавайте з будь-яким гарніром (рис, гречка, макарони, картопля). Приємного апетиту!