Мясна підлива перцем і морквою

Мясна підлива перцем і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину в цьому рецепті можна замінити будь-яким іншим м’ясом.

Інгредієнти

свинина – 300 гр.
цибуля – 1 шт.
болгарський перець – 2 шт.
морква – 1 шт.
спеції – за смаком
зелень свіжа або сушена
томат – 1 ст. л.

Як приготувати М’ясна підлива перцем і морквою

Знання разнообразых рецептів підлив, значно спрощує життя будь-якої господині. Адже їх можна подавати з будь-яким гарніром і буде смачно!

Покроковий рецепт


Насамперед потрібно підготувати продукти. Овочі помити і очистити, м’ясо дрібно порізати.

З додаванням невеликої кількості масла, обсмажити шматочки м’яса. Завдяки саловым прошаркам, отже виділитися достатньо жиру.

Поки м’ясо буде смажитися, потрібно дрібно порізати цибулю, моркву і болгарський перець. Як тільки шматочки м’яса трохи підрум’яняться, потрібно додати овочі. Накрити кришкою і тушать хвилин 10.
Потім потрібно додати сіль, перець, хмелі сунелі. Перемішати і знову накрити кришкою. Залишити ще на 5 хвилин.

Коли овочі зваряться, необхідно 1 ст. л. томату розвести з половиною склянки води і додати в сковороду. Залишити ще на пару хвилин, додати зелень!

Смачна підлива готова до вживання!