Мясні кульки з моцарелою

Мясні кульки з моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Молоко – 70 мл
Білий хліб – 50г
Куряче філе – 500г
Яйця курячі – 1 шт.
Приправа – 1 ч. л.
Прованські трави – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Моцарелла – 100 г
Помідори черрі – 150 г

Як приготувати М’ясні кульки з моцарелою

Відмінна альтернатива набридлим котлет.
Замість міні моцарели ви можете використовувати улюблений сир, нарізавши його приблизно такого ж розміру (трохи менше волоського горіха).

Покроковий рецепт

Замочити хліб у молоці.

З курячого філе зробити фарш. У велику миску викласти фарш, додати яйце, вимочений хліб разом з молоком, приправи для курки, прованські трави, сіль, перець. Перемішати.

Взяти невеликий шматок фаршу (розміром з абрикос), сформувати з нього невелику коржик. У центр коржі викласти кулька міні моцарелли. Сформувати тефтельку.

Тефтелі обваляти в борошні.

Викласти на пергаментний папір або просто на деко, змащене маслом.

Запікати в розігрітій до 200 С духовці близько 20 хвилин.
Потім тефтелі витягнути. На кожну кульку покласти по половинці помідори черрі і по половинці моцарелли. Запікати в духовці ще близько 5 хвилин (до танення сиру).

Подавати м’ясні кульки в гарячому вигляді як самостійне блюдо або з гарніром. Приємного апетиту!