Мясні кульки з моцарелою

Мясні кульки з моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінна альтернатива набридлим котлет.
Замість міні моцарели ви можете використовувати улюблений сир, нарізавши його приблизно такого ж розміру (трохи менше волоського горіха).

Покроковий рецепт

Замочити хліб у молоці.

З курячого філе зробити фарш. У велику миску викласти фарш, додати яйце, вимочений хліб разом з молоком, приправи для курки, прованські трави, сіль, перець. Перемішати.

Взяти невеликий шматок фаршу (розміром з абрикос), сформувати з нього невелику коржик. У центр коржі викласти кулька міні моцарелли. Сформувати тефтельку.

Тефтелі обваляти в борошні.

Викласти на пергаментний папір або просто на деко, змащене маслом.

Запікати в розігрітій до 200 С духовці близько 20 хвилин.
Потім тефтелі витягнути. На кожну кульку покласти по половинці помідори черрі і по половинці моцарелли. Запікати в духовці ще близько 5 хвилин (до танення сиру).

Подавати м’ясні кульки в гарячому вигляді як самостійне блюдо або з гарніром. Приємного апетиту!