Мясні пироги

Мясні пироги – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тісто я купую готове і обов’язково дріжджове, цибуля так само можна додати, а фарш який захочете (курячий, свинячий, яловичий і т. д.)

Інгредієнти

Тісто – 1 кг
Фарш курячий – 700 гр
Сіль – 1/2 чайної ложки
Спеції – за смаком
Цибуля – 1 шт

Як приготувати М’ясні пироги

Цим рецептом я користуюся досить давно за його легкість у приготуванні. Пиріжки виходять дуже смачними, не жирними і поживними.

Покроковий рецепт

Отже, першим ділом ми розморожуємо фарш і тримаємо його на вогні до повного приготування. Я додаю в нього трохи води і ставлю під кришку на повільний газ, протягом 10 хвилин.

Далі, розкачуємо тісто і надаємо їм круглу форму.

Додаємо фарш в тісто і ліпимо форму для майбутніх м’ясних пирогів.

І останнє, треба рясно полити маслом сковороду. М’ясні пироги викладаємо на сковорідку і смажимо без кришки, поки не з’явиться скориночка.

Ставимо на стіл готові, ще теплі пиріжки з м’ясом, і чекаємо похвали:)