Тісто я купую готове і обов’язково дріжджове, цибуля так само можна додати, а фарш який захочете (курячий, свинячий, яловичий і т. д.)
Інгредієнти
Тісто – 1 кг | |
Фарш курячий – 700 гр | |
Сіль – 1/2 чайної ложки | |
Спеції – за смаком | |
Цибуля – 1 шт |
Цим рецептом я користуюся досить давно за його легкість у приготуванні. Пиріжки виходять дуже смачними, не жирними і поживними.
Покроковий рецепт
Отже, першим ділом ми розморожуємо фарш і тримаємо його на вогні до повного приготування. Я додаю в нього трохи води і ставлю під кришку на повільний газ, протягом 10 хвилин.
Далі, розкачуємо тісто і надаємо їм круглу форму.
Додаємо фарш в тісто і ліпимо форму для майбутніх м’ясних пирогів.
І останнє, треба рясно полити маслом сковороду. М’ясні пироги викладаємо на сковорідку і смажимо без кришки, поки не з’явиться скориночка.
Ставимо на стіл готові, ще теплі пиріжки з м’ясом, і чекаємо похвали:)