Свинячі рулети з грибами – соковите і ситне блюдо з ніжним сметанно-цибульним соусом до вашого столу!
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Печериці – 100 г | |
Перець чорний – за смаком | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Олія – для смаження | |
Свинина – 300 г | |
Суміш перців – за смаком | |
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Сушений часник – за смаком | |
Майонез – опціонально |
Рулетики з грибами в сметанно-цибульному соусі – смачна і ароматна закуска з доступних інгредієнтів. Ідеальний варіант для смачної вечері або святкового застілля.
Покроковий рецепт
Подрібнити гриби на тонкі пластинки, нарізати ріпчасту цибулю кубиками.
Обсмажити інгредієнти на рослинному маслі до готовності, приправити начинку сіллю і сумішшю перців.
Відбити м’ясо молоточком через харчову плівку, щоб не порушити цілісність свинини. Посипати м’ясо сумішшю перців, натерти сіллю і сушеним часником.
Викласти остигнула начинку на м’ясні шматочки і згорнути свинину в рулетики. Викласти рулети у форму для запікання – щільно один до одного. Якщо м’ясо не тримає форму, можна скористатися дерев’яними шпажками або кулінарною ниткою.
Приготувати соус зі сметани, майонезу і рубаного зеленого лука.
Змастити свинину приготованим соусом і відправити в духову шафу – не менше, ніж на годину.
Подавати ароматні й соковиті свинячі рулетики з грибами до столу. Приємного апетиту!