Мясний рулет з фініками і волоськими горіхами

Мясний рулет з фініками і волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується м’ясний рулет насправді не складно і не довго. Велика частина часу йде на запікання. Але в цей час ми можете займатися іншими справами

Інгредієнти

Свиняча корейка – 600-700 гр.
Фініки – 150 гр.
Волоські горіхи – 100 гр.
Коріандр – 2 ст. л.
Чорний перець – 1 ст. л.
Сіль – 1,5 ст. л.

Як приготувати М’ясний рулет з фініками і волоськими горіхами

У звичайні дні ми рідко знаходимо час на приготування складних страв, адже знаходимося в постійній поспіху. Але на свято нам обов’язково хочеться здивувати гостей своїм кулінарним мистецтвом. І що краще підходить на роль такої страви – звичайно ж, запечене м’ясо. Воно завжди виглядає ефектно і яскраво в центрі столу. Пропоную приготувати свинячий рулет з корейки, начинений фініками і волоськими горіхами.

Покроковий рецепт

1. Свинячу корейку розрізати в пласт, таким чином, щоб потім її можна було скрутити в рулет.


2. Фініки замочити в гарячій воді. Видалити кісточки і дрібно порізати.

3. Волоські горіхи перемолоти, але не дрібну кришу, а так щоб залишалися шматочки. Так текстура страви буде цікавіше. Фініки змішати з волоськими горіхами.

4. У корейку з одного боку втерти спеції.

5. Викласти по всій довжині начинку. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом.


6. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом. У смотанное рулет також втерти спеції.


7. Загорнути у фольгу і пекти в духовці при 180 градусах 1 годину.


8. Дістати, остудити і нарізати скибочками.