Готується м’ясний рулет насправді не складно і не довго. Велика частина часу йде на запікання. Але в цей час ми можете займатися іншими справами
Інгредієнти
Свиняча корейка – 600-700 гр. | |
Фініки – 150 гр. | |
Волоські горіхи – 100 гр. | |
Коріандр – 2 ст. л. | |
Чорний перець – 1 ст. л. | |
Сіль – 1,5 ст. л. |
У звичайні дні ми рідко знаходимо час на приготування складних страв, адже знаходимося в постійній поспіху. Але на свято нам обов’язково хочеться здивувати гостей своїм кулінарним мистецтвом. І що краще підходить на роль такої страви – звичайно ж, запечене м’ясо. Воно завжди виглядає ефектно і яскраво в центрі столу. Пропоную приготувати свинячий рулет з корейки, начинений фініками і волоськими горіхами.
Покроковий рецепт
1. Свинячу корейку розрізати в пласт, таким чином, щоб потім її можна було скрутити в рулет.
2. Фініки замочити в гарячій воді. Видалити кісточки і дрібно порізати.
3. Волоські горіхи перемолоти, але не дрібну кришу, а так щоб залишалися шматочки. Так текстура страви буде цікавіше. Фініки змішати з волоськими горіхами.
4. У корейку з одного боку втерти спеції.
5. Викласти по всій довжині начинку. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом.
6. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом. У смотанное рулет також втерти спеції.
7. Загорнути у фольгу і пекти в духовці при 180 градусах 1 годину.
8. Дістати, остудити і нарізати скибочками.