1. Свинячу корейку розрізати в пласт, таким чином, щоб потім її можна було скрутити в рулет.
2. Фініки замочити в гарячій воді. Видалити кісточки і дрібно порізати.
3. Волоські горіхи перемолоти, але не дрібну кришу, а так щоб залишалися шматочки. Так текстура страви буде цікавіше. Фініки змішати з волоськими горіхами.
4. У корейку з одного боку втерти спеції.
5. Викласти по всій довжині начинку. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом.
6. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом. У смотанное рулет також втерти спеції.
7. Загорнути у фольгу і пекти в духовці при 180 градусах 1 годину.
8. Дістати, остудити і нарізати скибочками.