Мясний рулет з фініками і волоськими горіхами

Мясний рулет з фініками і волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Свинячу корейку розрізати в пласт, таким чином, щоб потім її можна було скрутити в рулет.


2. Фініки замочити в гарячій воді. Видалити кісточки і дрібно порізати.

3. Волоські горіхи перемолоти, але не дрібну кришу, а так щоб залишалися шматочки. Так текстура страви буде цікавіше. Фініки змішати з волоськими горіхами.

4. У корейку з одного боку втерти спеції.

5. Викласти по всій довжині начинку. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом.


6. Змотати в рулет і зав’язати шпагатом. У смотанное рулет також втерти спеції.


7. Загорнути у фольгу і пекти в духовці при 180 градусах 1 годину.


8. Дістати, остудити і нарізати скибочками.