Мясний рулет зі свинини (ковбаса)

Мясний рулет зі свинини (ковбаса) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


М’ясо перекрутити на м’ясорубці або подрібнити блендером. Я використовувала свинину, можна брати абсолютно будь-який. До фаршу додала часник, але це не обов’язково.

Додати до фаршу сухий желатин не замочений!!! сіль, перець і спеції (коріандр, паприку, суміш трав, базилік і т. д.) взагалі все, що любите.

Викласти готову суміш на фольгу і згорнути у вигляді цукерки.

Загортати в кілька шарів, щоб не витік сік.




Відправляємо в духовку розігріту до 220 градусів на 30-40 хвилин. Після запікання даємо охолонути, розгортаємо і насолоджуємося смакотою.
Приємного апетиту!