Здавалося б, у цьому салаті немає нічого особливого – готується швидко, продукти потрібні доступні. Але він виходить смачний і досить ситний.
Інгредієнти
м’ясо – 100 г | |
шинка – 100 г | |
картопля – 2 шт. | |
яблуко – 1 шт. | |
огірок довгий 1 | |
яйце куряче – 2 шт. | |
майонез – за смаком | |
сіль – за смаком |
Простий ситний салат з шинки і відвареного м’яса з додаванням овочів і яблука.
Покроковий рецепт
1. Шинку шаткуємо кубиками. М’ясо можна взяти будь-яку, наприклад, свинину або курку. Далі, м’ясо відварюють, видаляють кістки, якщо це необхідно, і ріжуть аналогічним чином.
2. Картоплю відварюють до готовності. Потім продукт охолоджують, очищають і нарізають кубиками.
3. Яблуко і огірок очищають від шкірки, якщо вони жорсткі, ріжуть кубиками, відправляють до м’яса.
4. Салат заправляють майонезом і тільки потім солять. Солити потрібно по своєму смаку і небагато, так як майонез і так солоний.
5. Якщо салат готується до святкового столу можна прикрасити половинками перепелиних яєць і оформити гілочками зелені. Приємного апетиту!