Мясний салат з фунчозой

Мясний салат з фунчозой – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю чистимо і ріжемо кубиками. У чашу мультиварки наливаємо олію і кладемо туди нарізану цибулю.


Помиємо і наріжемо шматочками свинину. Додаємо її в каструлю до цибулі.


Помиємо, почистимо і наріжемо кубиками моркву. Додамо її в мультиварку. Кладемо сіль і перець за смаком. Включаємо режим Випічка на 60 хвилин. Смажимо, періодично помішуючи, Кришку не закриваємо. Через 20 хвилин закриваємо кришку і чекаємо закінчення режиму.

Поки смажиться м’ясо фунчозу заливаємо окропом. Через 3-5 хвилин воду зливаємо.

По закінченні режиму фунчозу перекладаємо до м’яса. Дістаємо чашу мультиварки, щоб фунчоза не злиплася в теплі.
Додаємо в салат заправку: соєвий соус, рослинна олія, сік лайма і часник, пропущений в чеснокодавилке.
Ще раз все перемішуємо, розкладаємо по тарілках і подаємо.