Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою

Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пекінська капуста – продукт корисний, завдяки багатому вітамінним складом, і універсальний, так як легко поєднується з іншими овочами, фруктами, м’ясом і навіть рибою. Салати з неї виходять легкими, хрусткими і повітряними. Я буду готувати салат з курячою грудкою, мандарином і пекінською капустою. В якості соусу пропоную використовувати домашній майонез. Готується він дуже просто, а смак виходить відмінним. Поєднання курячої грудки і мандарина в цьому салаті надають з одного боку насиченість і ситість з іншого боку легкість. У підсумку виходить оригінальний, дуже смачний, легкий і багатий на вітаміни салат. Завдяки своєму презентабельному вигляду, він чудово підійде не тільки для домашнього вечері, але і для святкового столу.

Покроковий рецепт