Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою

Мясний салат з мандаринами і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натріть курячу грудку гірчицею, медом і полийте соєвим соусом. Залиште на 10 хвилин, хай як слід, промаринується. Потім обсмажте курку з двох сторін до готовності. Остудіть і наріжте невеликими скибочками.

Листя пекінської капусти, ретельно промийте під проточною водою, осушіть паперовим рушником від зайвої вологи. Нарвете або наріжте капусту в салатну миску.

З’єднайте курку з капустою, приправити майонезом, додайте сир твердий(натерти на тертці або дрібно наріжте). Все перемішайте.

Очистіть один мандарин і наріжте часточки в салат.

Відварені яйця, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи, наріжте шматочками і додайте в салат. Ось і все, салат готовий. Приємного апетиту.