Мясо по-французьки з свинини

Мясо по-французьки з свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу варто вирізку нарізати на невеликі шматочки.

Відбити свинячі шматочки молоточком.

Натерти шматочки сіллю і спеціями за смаком. Залишити на півгодини настоюватися і просякати ароматами прянощів.

Подрібнити цибулю на невеликі півкола.

Обсмажити овоч на суміші вершкового і рослинного нерафінованої олії.

Викласти шматочки відбивних у форму для запікання. Покрити м’ясо обсмаженою цибулею.

Зверху викласти скибочки ананасів.

Полити блюдо майонезом або жирної сметанкою. За бажанням, посипати м’ясо тертим сиром. Відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Запікати свинину з ананасами не менше сорока хвилин.

Страва готова! Подавати ароматну свинину потрібно гарячої!

Свинина з ананасами відмінно поєднується зі стравами з картоплі, рису і кускуса. Приємного апетиту!