Спершу варто вирізку нарізати на невеликі шматочки.
Відбити свинячі шматочки молоточком.
Натерти шматочки сіллю і спеціями за смаком. Залишити на півгодини настоюватися і просякати ароматами прянощів.
Подрібнити цибулю на невеликі півкола.
Обсмажити овоч на суміші вершкового і рослинного нерафінованої олії.
Викласти шматочки відбивних у форму для запікання. Покрити м’ясо обсмаженою цибулею.
Зверху викласти скибочки ананасів.
Полити блюдо майонезом або жирної сметанкою. За бажанням, посипати м’ясо тертим сиром. Відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Запікати свинину з ананасами не менше сорока хвилин.
Страва готова! Подавати ароматну свинину потрібно гарячої!
Свинина з ананасами відмінно поєднується зі стравами з картоплі, рису і кускуса. Приємного апетиту!