Мясо в горщиках

Мясо в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо, приготоване в горщиках, відрізняється особливою м’якістю і соковитістю. В процесі духового приготування всередині горщика створюються особливі умови для томління. Гарячі стінки, дно, кришка посуду рівномірно прогрівають приготоване блюдо, закладені продукти просочуються ароматом і соком один одного в симфонію смакових відчуттів.

Рецептів м’яса в горщиках дуже багато. Практично будь-який вид м’яса можна приготувати таким чином, додавши овочів і спецій. Все питання в часі приготування в духовці. Можна заздалегідь провести теплову обробку продуктів, попередньо довівши м’ясо і овочі до напівготовності. Це дозволить приготувати більш структуроване страву, з мінімумом, що виділилися соків. Однак якщо до жаркого хочеться бульйону, то краще зробити закладку продуктів без попередньої теплової обробки.

Покроковий рецепт