Мясо в горщиках

Мясо в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти, які нам знадобляться.

Яловичину порізати невеликими шматочками.

Очистити овочі від шкірки. Моркву потерти на тертці. Картоплю, цибулю порізати тим способом, який більше подобається (соломкою, кубиками).

Укласти шарами за рівної кількості порізаної яловичини і овочів. На дно укласти моркву, цибулю. Другим шаром викласти м’ясо, зверху викласти шматочки картоплі.

Посипати спеціями. Додати в кожен горщик по пів-чайної ложки томатної пасти, щоб додати страві витончену томатну кислинку і приємний колір. Якщо в суміші немає солі – підсолити за смаком. Додати трохи соняшникової олії і по 0,5 склянки води.

Ставимо в розігріту до 180°С духовку на пару годин. Рекомендую перевірити хід приготування через годину, можливо, знадобиться долити трохи води або зменшити температуру духовки.

Готову порцію жаркого можна викласти на тарілку або з’їсти прямо з вихідного ароматами керамічного горщика. Приємного апетиту!