Запечене м’ясо в спеціях – соковите і апетитне блюдо до вашого столу!
Інгредієнти
Свинина – 500 г | |
Сіль – 1,5 ч. л. | |
Суміш перців – 1 ч. л. | |
Куркума – 2 ч. л. | |
Гірчичні зерна – 1/2 ч. л. | |
Імбир – 1/2 ч. л. | |
Коріандр – 1 / 2 ч. л. | |
Часник – 2 зубки | |
Масло рослинне – 1 ч. л. |
Свинина в спеціях в духовці – ароматне і ніжне м’ясо до святкового столу. М’ясо виходить соковитим, пряним і пікантним. Ідеальний варіант до Великодня, Різдва або Нового року!
Покроковий рецепт
М’ясо вимити і ретельно висушити за допомогою кухонних паперових рушників. Виконати на жирній частини биточного м’яса надрізи.
У тарілці змішати всі спеції, сіль і перець. Краще всього, якщо перці будуть свежемолотыми.
Свинину змастити рослинним маслом.
Гарненько обваляти свинину в суміші спецій. Накрити м’ясо харчовою плівкою на тарілці і відправити в холодильник – на цілу ніч.
Замариноване м’ясо нашпигувати очищених і нарізаних на половинки часником. За бажанням, у розрізи можна вкласти гілочку чебрецю, лист лавра або стебло розмарину. Загорнути м’ясо у фольгу і відправити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. За п’ять хвилин до готовності м’яса потрібно відкрити фольгу і встановити в духовій шафі режим вентилятор+гриль.
Запашне, соковите і неймовірно ніжне м’ясо готове!
Нарізане м’ясо можна подавати до святкового столу, додавати у закуски і класти на бутерброди і грінки. Приємного апетиту!