Мятний соус до овочів для запікання

Мятний соус до овочів для запікання – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішати в блендері листочки промитої і обсушенной м’яти з часниковими зубчиками.

Додати вершки. Збити інгредієнти до пастоподібного стану.

Дрібно подрібнити зелену цибулю.

Додати цибулю до вершково-м’ятною пасті.

Подрібнити вимитий кріп.

Змішати всі інгредієнти, всипати чорний перець, сіль за смаком і прованські трави. Перемішати всі компоненти.

Ароматний і смачний соус готовий! Він ідеальний для запікання разом з картоплею, куркою, буряком і морквою. Також, м’ятний соус підходить до готових закусок – кабачковым і баклажанным рулетикам, кабачків на грилі, грибів і печених перців. Приємного апетиту!