Наливна пиріг з капустою (на кефірі)

Наливна пиріг з капустою (на кефірі) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простий, не вимагає багато грошей на інгредієнти.

Інгредієнти

Борошно самоподнимающаяся – 2 склянки
Кефір 2,5 % – 300 грам
Яйце – 3 штуки
Капуста – 150 грам
Олія оливкова – 1 столова ложка

Як приготувати Наливна пиріг з капустою (на кефірі)

Приготування пирога з капустою не потребує особливих кулінарних навичок. Начинка може бути не тільки з капусти, підійдуть яблука, кабачки, сир, курка. Головний момент, щоб пиріг вийшов – самоподнимающаяся борошно. Це важливо!

Покроковий рецепт

Розігріваємо оливкову олію на сковороді. Шаткуємо капусту, тушкуємо до напівготовності на сковороді під кришкою близько 10 хвилин. Після чого залишаємо охолонути 10 хвилин.

У миску насипати борошно, додаємо яйця і поступово вливаємо кефір, постійно перемішуючи.

Перемішуємо тісто до отримання однорідної рідкої маси.

Беремо форму для випікання. Туди заливаємо половину тіста. Після цього викладаємо капусту. Зверху начинки виливаємо решту тексту так, щоб вона повністю покривала капусту.

Розігріваємо духовку на температурі 200 градусів. Після чого ставимо форму. Випікаємо близько 50 хвилин: близько 30 хвилин на сильному вогні, коли тісто почне підрум’янюватися і підніматися, зменшити температуру до 180 градусів. Після вимкнення духовки краще дати пирогу постояти там ще 15 хвилин. Смачний і простий пиріг можна подавати до столу!