Напій для холодних вечорів

Напій для холодних вечорів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В рецепті описані процеси приготування ідеального какао. Такий напій допоможе розбавити гастрономічну рутину новими ароматними акцентами.

Інгредієнти

Какао-порошок – 60 г
Молоко – 200-250 мл
Цукор – за бажанням
Кориця – за бажанням
Зефір – за бажанням

Як приготувати Напій для холодних вечорів

Осінь – ідеальна пора для зігріваючих шоколадних коктейлів, пряних глінтвейнів, ніжних какао з повітряним зефіром. За допомогою яких інгредієнтів можна приготувати чарівний напій, який скрасить дощовий пейзаж за вікном, наповнить тіло вкрадливим почуттям затишку?

Покроковий рецепт


Якщо використовуєте спеції, то змішайте з какао в окремій ємності.

Підігрійте молоко на повільному вогні, не доводячи інгредієнт до кипіння.

Вливайте молочний продукт дуже тонкою цівкою в суміш какао з цукром, злегка перемішуючи компоненти напою.


При бажанні додатково варіть какао на слабкому вогні протягом наступних 2-5 хвилин.
Готовий напій прикрасьте зефіром.