В рецепті описані процеси приготування ідеального какао. Такий напій допоможе розбавити гастрономічну рутину новими ароматними акцентами.
Інгредієнти
Какао-порошок – 60 г | |
Молоко – 200-250 мл | |
Цукор – за бажанням | |
Кориця – за бажанням | |
Зефір – за бажанням |
Осінь – ідеальна пора для зігріваючих шоколадних коктейлів, пряних глінтвейнів, ніжних какао з повітряним зефіром. За допомогою яких інгредієнтів можна приготувати чарівний напій, який скрасить дощовий пейзаж за вікном, наповнить тіло вкрадливим почуттям затишку?
Покроковий рецепт
Якщо використовуєте спеції, то змішайте з какао в окремій ємності.
Підігрійте молоко на повільному вогні, не доводячи інгредієнт до кипіння.
Вливайте молочний продукт дуже тонкою цівкою в суміш какао з цукром, злегка перемішуючи компоненти напою.
При бажанні додатково варіть какао на слабкому вогні протягом наступних 2-5 хвилин.
Готовий напій прикрасьте зефіром.