Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 склянки тонізуючого напою «Тархун».
Інгредієнти
Тархун – пучок 50 г (свіжий) | |
Лимонний сік – 1 столова ложка | |
Цукор – 1 столова ложка | |
Сік лайма – 3 столові ложки |
Домашній острогін має ряд переваг перед магазинним. Він готується зі свіжої трави і ви завжди знаєте, що у нього немає ніяких добавок. Його можна приготувати в будь-якій кількості і на свій смак, змінюючи кількість цукру і цитрусів. Домашній тархун немає необхідності варити, він корисний і тонізуючий. Спробуємо?
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Тархун гарненько промити, обірвати листочки з гілочок. Листя закинути в глибоку чашу. Додати 70 мл холодної кип’яченої води, сік лайма і лимонний сік.
Всипати цукор.
Гарненько суміш розім’яти (можна подрібнити в блендері).
Отриману суміш процідити через сито, зелень гарненько віджати.
Наповнити склянку на 1/4 отриманим концентратом.
Додати кип’ячену холодну воду.
Якщо необхідно, додати цукор за смаком.
Напій “Тархун” подавати з льодом.
Насолоджуйтесь!