Напій Тархун

Напій Тархун – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 склянки тонізуючого напою «Тархун».

Інгредієнти

Тархун – пучок 50 г (свіжий)
Лимонний сік – 1 столова ложка
Цукор – 1 столова ложка
Сік лайма – 3 столові ложки

Як приготувати Напій Тархун

Домашній острогін має ряд переваг перед магазинним. Він готується зі свіжої трави і ви завжди знаєте, що у нього немає ніяких добавок. Його можна приготувати в будь-якій кількості і на свій смак, змінюючи кількість цукру і цитрусів. Домашній тархун немає необхідності варити, він корисний і тонізуючий. Спробуємо?

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Тархун гарненько промити, обірвати листочки з гілочок. Листя закинути в глибоку чашу. Додати 70 мл холодної кип’яченої води, сік лайма і лимонний сік.

Всипати цукор.

Гарненько суміш розім’яти (можна подрібнити в блендері).

Отриману суміш процідити через сито, зелень гарненько віджати.

Наповнити склянку на 1/4 отриманим концентратом.
Додати кип’ячену холодну воду.
Якщо необхідно, додати цукор за смаком.
Напій “Тархун” подавати з льодом.
Насолоджуйтесь!