Дуже швидкий, простий і смачний пиріг. Можна готувати з різними начинками. Я частіше печу з сиром, т. к. дитина сир не їсть, а в цьому пиріжку – з задоволенням.
Покроковий рецепт
М’яке масло і борошно руками розтерти в крихту. Додати щіпку соди і сіль. Перемішати.
Розмішати сир зі сметаною і цукром. Додати сіль за смаком. Начинка повинна бути виразною”, при випічці смак стане м’якше. Спробувати, а потім вже додати яйце. Розмішати.
Викласти у форму дві третини тіста, потім начинку і тісто.
Випікати 30 хвилин при середній температурі. Коли з’явитися смачний вершковий запах, значить скоро буде готове. Розрізати гарячий чи охолоджений прямо у формі. Приємного апетиту.