Інгредієнти
Нектарини – 2 шт. | |
Сир Рікотта – 1 столова ложка | |
М’ята – кілька листочків | |
Мед – 2 чайні ложки | |
Халва – 1 столова ложка |
Як приготувати Нектарини, фаршировані рікоттою і халвою
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Нектарини помити, розрізати навпіл, видалити з кожної кісточку. Вийняти м’якоть нектарина (зовсім трохи) за допомогою чайної ложки (або ножем).
Халву перекласти в миску, розім’яти виделкою. Додати до халві сир рікотта та 2 чайні ложки меду. Все гарненько перемішати.
Наповнити нектарини сирною сумішшю. Поставити фрукти в розігріту до 160 градусів духовку на 10 – 15 хвилин або до підрум’янення.
Перед подачею прикрасити страву скибочками нектаринів і гілочкою м’яти. Приємного апетиту!