Німецьке пісочне печиво на варених жовтках

Німецьке пісочне печиво на варених жовтки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Три яйця зварити круто, вийняти з них жовтки (варені білки використовуватися при приготуванні печива не будуть).

Решта яйця розбити і обережно відокремити один від одного жовтки і білки. Останні прибрати в холодильник.

Сирі жовтки збити зі звичайним і ванільним цукром, потім додати варені жовтки і добре розтерти.

У суміш вилити розморожене до кімнатної температури вершкове масло, знову розтерти.

В останню чергу висипати в основну масу борошно і вимісити тісто. Тісту надати кулясту форму і охолодити його протягом години, загорнувши в харчову плівку, щоб не обвітрилося.

Охолоджене тісто розкачати на столі за допомогою склянок видавити кола. Виделкою натиснути на тісто, зробити малюнок у вигляді смужок.

Підготовлені кола викласти на пергаментний папір і випікати пісочне печиво не більше 8-10 хвилин при температурі 200 градусів.

Остудіть пісочне печиво і подавайте до столу. Приємного чаювання!