.
Інгредієнти
Риба – 500 г (будь-який, у мене філе тілапії) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Болгарський перець – 1 шт. (червоний) | |
Майонез – 4 ст. л. | |
Кетчуп – 4 ст. л. | |
Сир – 100 г | |
Кріп – 2 гілочки |
Як приготувати Ніжна риба з болгарським перцем
Покроковий рецепт
Філе риби (у мене тілапія) посолити, поперчити, викласти на деко.
Болгарський перець помити, очистити від насіння і серцевини, нарізати смужками. Викласти перець на філе риби.
Майонез змішати з кетчупом.
Рожевим соусом полити перець.
Присипати тертим сиром.
Запікати в духовці до золотистого кольору (ококло 20-30 хвилин). Посипати дрібно рубаним кропом. Подавати до столу. Приємного апетиту!