.

Інгредієнти
| Риба – 500 г (будь-який, у мене філе тілапії) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Болгарський перець – 1 шт. (червоний) | |
| Майонез – 4 ст. л. | |
| Кетчуп – 4 ст. л. | |
| Сир – 100 г | |
| Кріп – 2 гілочки |
Як приготувати Ніжна риба з болгарським перцем
Покроковий рецепт

Філе риби (у мене тілапія) посолити, поперчити, викласти на деко.

Болгарський перець помити, очистити від насіння і серцевини, нарізати смужками. Викласти перець на філе риби.

Майонез змішати з кетчупом.

Рожевим соусом полити перець.

Присипати тертим сиром.

Запікати в духовці до золотистого кольору (ококло 20-30 хвилин). Посипати дрібно рубаним кропом. Подавати до столу. Приємного апетиту!
