Таке м’ясо стане доповненням до домашнього обіду або званному вечері, всім воно доводиться до смаку.

Інгредієнти
| Свинина – 800 гр | |
| Цибуля – 1 велика | |
| Морква – 1 шт | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Майоран – щіпка | |
| Вода – 3 склянки | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Лавровий лист – 2 шт | |
| Томат – 1 стакан |
Свинина в томаті виходить дуже ніжною і соковитою. Велика кількість томатного соусу надає страві пікантності.
Покроковий рецепт

М’якоть свинини необхідно розрізати на невеликі шматочки, перпендикулярно волокнам. Таким чином м’ясо вийде м’якше і швидше приготується.

На заздалегідь розігріту сковороду з олією викладаємо шматочки м’яса. М’ясо слід посолити, додати мелений чорний перець і майоран.

Додати лаврове листя і влити склянку води. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом тридцяти хвилин. Періодично помішуючи.


Цибуля очистити від лушпиння і порізати на великі кубики. Додати до м’яса лук.

Томат додати в сковороду. Я використовую томат власного приготування, якщо такого немає, то підійде томатна паста. Томатної пасти потрібно 6 столових ложок. Перемішуємо і залишаємо нудиться на повільному вогні ще 10 хвилин.


Моркву слід очистити і натерти на дрібній тертці. Додаємо моркву в сковороду і перемішуємо, тушкуємо на повільному вогні, додатково вливши склянку води. Періодично слід підливати воду, щоб підлива вийшла консистенцією сметани і м’ясо стало ніжніше. Тушкувати ще 40 хвилин.

Подавати м’ясо гарячим. На гарнір чудово підійде товчену картоплю. Приємного апетиту!
