Ніжна тушкована яловича вирізка

Ніжна тушкована яловича вирізка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре моєму м’ясо під проточною холодною водою

Нарізаємо м’ясо кубиками однакового розміру зручною для смаження і тушкування

Викладаємо нарізане м’ясо в миску і заливаємо соєвим соусом для вимочування. Цей процес дозволить зробити м’ясо м’яким і ніжним, а також дасть можливість уникнути солі і додасть пікантний смак. Залишаємо м’ясо на 25-30 хвилин


На розігріту сковорідку додаємо олію для обсмажування яловичини. Викладаємо м’ясо і смажимо до появи невеликий скоринки, м’ясо темніє.

В тефлонову сковороду, в якій плануємо гасити яловичину вливаємо трохи кип’яченої води, за смаком додаємо приправи – до м’яса, перець і базилік сушений.

Всипаємо м’ясо зі сковорідки і тушкуємо під закритою кришкою на дуже маленькому вогні протягом 1 години 45 хвилин – 2 години.

Готову м’ясну страву подаємо з будь-яким гарніром або овочами. Приємного апетиту!