70 г вівсяних пластівців змішати, залити 30 мл бджолиного меду (сиропу) і перемішати до однорідності.
Половину вівсяної маси викласти в силіконову форму для запікання і розрівняти.
300 г бананів нарізати кружальцями (товщиною 10-15 мм) і рівномірно викласти на вівсяну масу.
300 мл ряжанки (бажано домашній) змішати з 2 сирими яйцями, 20 г крохмалю і цукровою пудрою за смаком. Цю масу викласти у форму, розрівняти, накрити другою половиною вівсяної маси і знову розрівняти.
Сформований банановий десерт відправити в духовку і запікати приблизно 45 хвилин при 180 градусах.
Після запечений десерт остудити і відправити на ніч у холодильник. А з ранку вийняти його з форми, змастити згущеним молоком і присипати горіхами. Подавати до столу зі сметаною або йогуртом.