Ніжні медальйони з індички, запечені у фользі

Ніжні медальйони з індички, запечені у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Медальйони моєму, промаківающімі паперовим рушником, укладаємо на середину квадратного листа фольги (такого розміру, щоб потім можна було загорнути м’ясо).



Солимо і перчимо з двох сторін. Цибулю дрібно ріжемо, кладемо зверху на м’ясо. Поливаємо майонезом.


Загортаємо фольгу, ставимо в холодильник години на 2, а можна і довше. Дістаємо, укладаємо на деко, наливаємо на неї трохи води, щоб м’ясо не пригоріло знизу, відправляємо в розігріту духовку, готуємо близько години на помірному вогні (180 градусів).


Готове м’ясо дістаємо, укладаємо на тарілку, утворилася рідиною поливаємо гарнір (яке вам подобається). Приємного апетиту!