Ніжні вафельні трубочки за старовинним рецептом

Ніжні вафельні трубочки за старовинним рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі необхідні продукти.

Масло вершкове викладемо в чашу для змішування продуктів, розтопити його на плиті до стану рідини.

Розтоплене масло злегка остудимо, додамо в нього цукор і яйця.

Ретельно зіб’ємо інгредієнти і додамо в збиту масу злегка підігріте молоко.

Борошно просеем, щоб надати готовим вафель ніжність і по частинах всыпем в отриману масу.

Все збити до однорідного стану, тісто повинне вийти рідким, як на млинці. Тісто відставимо убік, щоб воно “відпочило”, а в цей час нагріємо вафельницю.

Через 10-15 хвилин, приступимо до випікання вафель. Тісто краще наливати великою ложкою або маленьким ополоником і накрити вафельницю кришкою, тісто саме розподілиться по всій поверхні.

Кожну вафлю випікати приблизно 3-4 хвилини. Дуже важливо розрахувати розмір ложки, тоді вафлі будуть виходити однакового розміру.

Поки вафля гаряча, її потрібно згорнути трубочкою, якщо вона хоч трохи охолоне, згорнути вже ніяк не вийде, вона буде ламатися. Готові трубочки прикрасимо шоколадною крихтою, їх можна подавати на стіл з морозивом і полити сиропом. Вафельні трубочки готові, приємного апетиту!