Ніжний омлет з щукою

Ніжний омлет з щукою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти прості: риба (щука), яйця, молоко. Готується в два етапи. Спочатку варимо рибу, потім готуємо омлет…

Інгредієнти

Щука – 300 р.
Сіль, перець – За смаком
Молоко – 1 стакан
Яйця – 2 шт.

Як приготувати Ніжний омлет з щукою

Багато хто не знають, які різноманітні і прості страви можна готувати з риби. Зазвичай рибу смажать, запікають і варять юшку з неї. Спробуйте новий рецепт, омлет з рибою. У цьому рецепті з щукою, але можна пробувати з іншого. Виходить смачне і ніжне блюдо.

Покроковий рецепт

Шматочки щуки варимо у воді з сіллю, лавровим листом, перцем, гвоздикою хвилин 20-30.

Остуджуємо, подрібнюємо, прибираємо кістки.


У глибоку миску розбиваємо 2 яйця, додаємо сіль, перець, молоко. Все добре перемішуємо.


Розігріваємо сковороду, додаємо трохи соняшникової олії, зменшуємо вогонь. Виливаємо яєчно-молочну суміш, зверху посипаємо подрібненою рибою, розподіляючи рівномірно. Накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 15-20.


Готовий омлет порційно викладаємо на тарілку, можна додати лимон або сметану, що подобається. Приємного апетиту!